Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Μαζεύουν υπογραφές για να φύγει ο Γιώργος!

Νέο κύκλο αντιδράσεων  
έχει προκαλέσει στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, η απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου, να μεταβεί σε μια τόσο κρίσιμη βδομάδα στο Ισραήλ  για να… μιλήσει σε εκδήλωση του Ισραηλινού Ινστιτούτου!
Πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ προτείνουν στον κ. Παπανδρέου να ματαιώσει το ταξίδι του, δεδομένου ότι αυτή την βδομάδα το ΠΑΣΟΚ, έχει συνεδρίαση στην Κ.Ο , ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρξει και νέα συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς, καθώς η βδομάδα είναι εξαιρετικά κρίσιμη και για την Ελλάδα.
Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα...,

ξεκίνησε μία κίνηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ  να μαζέψουν υπογραφές για την αποπομπή του Γιώργου Παπανδρέου και την άμεση αντικατάσταση του 
από κάποιον που θα μπορεί να ασχοληθεί με το κόμμα και την χώρα.
Χαρακτηριστικές ήταν και οι σημερινές δηλώσεις της Βάσως Παπανδρέου στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5», επανέλαβε ότι «ο Γ. Παπανδρέου θα έπρεπε ήδη να έχει φύγει, ώστε να υπάρχει συνοχή και καλύτερος συντονισμός στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στο ίδιο το ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι εύκολο να ανακάμψει το ΠΑΣΟΚ». Πρόσθεσε, επίσης ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει μεγάλο πρόβλημα με την πολιτική που ακολουθήσαμε και τη διαχείριση της πολιτικής. Θα πρέπει να κοιτάξουμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας».

Η αντίδραση του κ. Παπανδρέου
Στο περιθώριο των διεργασιών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, ο Γιώργος Παπανδρέου από τις Βρυξέλλες, είπε σε συνεργάτες του πως αυτός είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θέλοντας με αυτό το τρόπο να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για τα όσα διαδραματίζονται στην Αθήνα.
Ο Γιώργος Παπανδρέου δείχνει έτοιμος να συγκρουστεί αφού γνωρίζει ο ίδιος πως οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ του... ετοιμάζουν εκπλήξεις, ακόμα και... κάλπες ώστε να τον οδηγήσουν στην έξοδο.
Δεν είναι τυχαίο πως η Ιπποκράτους είναι σε... απευθείας μετάδοση με την γραμματεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για τα όσα συμβαίνουν στο... παρασκήνιο.
Αξίζει να σημειωθεί τέλος πως η Ιπποκράτους, για να απαντήσει και στα... δημοσιεύματα και τις αναρτήσεις πως δεν θα προλάβει την Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ την Πέμπτη, λόγω του ταξιδιού του στο Ισραήλ, έβγαλε ανακοίνωση λέγοντας πως θα πάει αύριο!
Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα μεταβεί στο Ισραήλ, όπου αύριο Τρίτη 31 Ιανουαρίου, θα μιλήσει στο 12ο   ετήσιο πολιτικό και οικονομικό Φόρουμ  «HERZILYA CONFERENCE».
Το πλήρες πρόγραμμα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, στο Ισραήλ, έχει ως εξής:
 
Στις 11.00 π.μ., συνάντηση με τον Πρόεδρο της  Δημοκρατίας του Ισραήλ, Shimon Peres.
Στις 12.30 μ.μ., γεύμα εργασίας με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu.
Στις 3.00 μ.μ., συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Παλαιστινιακής Αρχής, Salam Fayyad.
Στις 7.30 μ.μ., ομιλία στο Φόρουμ  «HERZILYA CONFERENCE».
Στις 8.00 μ.μ., συνάντηση με την Πρόεδρο του Εργατικού Κόμματος του Ισραήλ, Shelly Yachimovich.
poarapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: