Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Εθνική συστράτευση κατά της διαφθοράς ζήτησε ο πρωθυπουργός...

Τώρα  θυμήθηκε την διαφθορά..!
Όταν ο Τσουκάτος ομολογούσε δημόσια, τι έκανε;
"Μούγκα στη στρούγκα"!

Εδώ παρακαλώ ...γελούν όλοι, ...ακόμη και οι υποκριτές !

Ο λαός μας κοιμάται ακόμη;  ... ξυπνήστε τον... αναλαμβάνονται πρωτοβουλίες... σε πολύ ψηλό επίπεδο ! 
Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.


 Στην Σύσκεψη, της Πολιτικής Ηγεσίας, άλλα δύο πρόσωπα που θα συμμετάσχουν, ενεπλάκησαν στο παρελθόν σε καταστάσεις ...αδιαφάνειας!
 

......Έτσι, ο «δανειστής» του Ανδρέα Παπανδρέου, Κάρολος Παπούλιας, που για ...
όσους δεν θυμούνται, δάνεισε περίπου 10 εκατομμύρια δραχμές τον καιρό εκείνο, για να μπορέσει ο φτωχούλης Ανδρέας να χτίσει την «Ροζ βίλα» της Εκάλης και να στεγάσει τον γεροντοέρωτά του με την Μιμή, θα προεδρεύει σύσκεψη για τη διαφθορά, μαζί με άλλα "επιφανή" στελέχη-φίλους του "Σιδερένιου", όπως ο λαθρέμπορος όπλων Τζορτζ Χαλαγκ. Ίσως τελικά στη σύσκεψη αυτή να μπορέσει να μας φέρει και τα αποδεικτικά του δανεισμού.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχει και ο κατά δήλωσή του «βισματίας» Αλέξης Τσίπρας, που για να υπηρετήσει πλησίον της μαμάς, του μπαμπά και της...Περιστέρας, έβαλε «βύσμα» για να μείνει στην Αθήνα, «χώνοντας» κατά την στρατιωτική έκφραση προφανώς κάποιο παιδάκι που δεν είχε τα δικά του «κονέ».

Και αυτοί οι δύο λοιπόν, θα μας μιλήσουν για τη διαφθορά και την πάταξή της;
ας δουλεύετε;
Δεξί Εξτρέμ 
 
Εθνική συστράτευση για την αντιμετώπιση των φαινομένων διαφθοράς και ανομίας, που αδικούν τη χώρα, ζήτησε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εκτιμώντας ότι συμβολή του Κάρολου Παπούλια στη συστράτευση αυτή μπορεί να είναι καθοριστική.
«Είμαστε σε μια κρίσιμη φάση. Χρονίζουν τα προβλήματα, προβλήματα όμως που έχουν σχέση και με μια παρατεταμένη...

κατάσταση διαφθοράς και ανομίας που επιβαρύνουν και τους προϋπολογισμούς μας. Χρειάζεται πια, μια εθνική συστράτευση, για να μπορέσουμε να λύσουμε αυτά τα προβλήματα από κοινού και μ'αυτόν τον τρόπο να μπορέσουμε πραγματικά - και το πιστεύω αυτό - να πάει η Ελλάδα μπροστά, γιατί έχει τεράστιες δυνατότητες.  
Αδικείται η χώρα μας σήμερα, γιατί έχει πολλές δυνατότητες τις οποίες δεν αξιοποιεί», τόνισε ο πρωθυπουργός κατά τη συνομιλία του στο Προεδρικό Μέγαρο με τον κ. Παπούλια. «Και εσείς», πρόσθεσε, «ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μπορείτε να συμβάλετε καθοριστικά σ'αυτή την ενότητα και τη συστράτευση, όλων των δυνάμεων της χώρας, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση με αισιόδοξο και ελπιδοφόρο τρόπο».
«Βεβαίως πρέπει να συστρατευθούμε όλοι», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και υπογράμμισε πως «είναι εθνική ανάγκη να το κάνουμε».
«Ελπίζω όλοι μας να συμφωνήσουμε σ'αυτό και όχι μόνο να συζητήσουμε, αλλά να πάρουμε και αποφάσεις. Αυτός είναι ο στόχος μας», συμπλήρωσε ο κ. Παπούλιας.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης, η οποία διήρκεσε περίπου μία ώρα, ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε ότι ζήτησε συνάντηση των αρχηγών όλων των κομμάτων υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας «για να συστρατευθούμε -όπως τόνισε- στον αγώνα ενάντια στη διαφθορά υπέρ της διαφάνειας και της σωστής διαχείρισης του κράτους. Να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα διεθνώς ότι είμαστε αποφασισμένοι να πάμε μπροστά, να νοικοκυρέψουμε την οικονομία μας».
Όπως διευκρίνισε ο πρωθυπουργός, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.
Στην αρχή της δήλωσής του ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για «την κρίσιμη στενωπό που περνάει η χώρα και η κοινωνία», καθώς και για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει για την έξοδο από την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: